Gyermekvállalás

Gyermekvállalás

Gyermekvállalás

2021. november 13. - Lucaluca

Kedves Férfiak, Apaságra vágyók,

Régóta vágyom családra, gyermekre. Sajnos eddig nem sikerült megtalálni ehhez a megfelelő társat, jelenleg egy társszülős felállásban gondolkodom.
Olyan férfit keresek, aki szeretné ezt az érzést megismerni, aki szeretne egy gyermek életének aktív részese lenni, mégis megmaradna az önálló élete és szabadsága.

Megbízható, rendezett egzisztenciával rendelkező, elsősorban meleg férfit keresek, akivel megvan a hasonló kulturális, szellemi és anyagi szint, társadalmi háttér. Férfias megjelenésű partnert keresek, egy olyan személyt, aki egyetért a közös nevelés gondolatával.

Röviden ennyi, érdeklődők levelét szívesen várom. Kérem, csak olyanok írjanak, akik komolyan terveznek, és akik adott esetben minden megoldásban rugalmasak. Heteroszexuális férfiak társkeresési céllal ne jelentkezzenek erre a hirdetésre.
E-mail címem: tiger.t@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermeket.blog.hu/api/trackback/id/tr5616754306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása